Telos - 100X Altcoin

Najprofitabilnija Kriptovaluta za Ulaganje (10x -100x)

 
Telos je miljama ispred mnogih konkurenata, a to je vidljivo na postavljenoj tabeli.
Telos Network je potpuno novi bolkchain a koristi poboljšanu i modifikovanu verziju softvera otvorenog koda EOS.IO. Telos blockchain platforma je kompatibilna s Ethereumom

Douglas Horn, glavni arhitekta Telosa, izjavio je za Business Insider da su se držali podalje od velikih investitora jer nijesu željeli stvoriti velike kitove koji bi mogli uticati na cijenu tokena TLOS. To je pomoglo da tokenomika ostane stabilna.
  
   Kao protokol izgrađen za poboljšanje sigurnosti, decentralizacije i skalabilnosti, čime je i riješena čuvena "trilema skalabilnosti" izraz koji je skovao  osnivač Ethereuma Vitalik Buterin, čini se da je Telos prikladan za mejnstrim usvajanje. 

 Od svog razvoja 2018. godine postoji preko 100 projekata koji se već izgrađeni na Telos blockchain protokolu.


Zašto je Telos Blockchain podcijenjen?

U trenutku pisanja ovog teksta, TLOS token je procijenjen na 0,90 USD, s tržišnom kapitalizacijom od samo 244 miliona u poređenju s tokenima drugih "manjih" blockchain mreža koji imaju tržišnu kapitalizaciju u desetinama milijardi. 

Drugi glavni razlog zašto je Telos jako podcijenjen je nemogućnost tima da ga uvrsti na velike mjenjačnice kao što su Binance, Coinbase, itd. 

Nije dovoljno imati nevjerojatan projekt, potreban vam je i profesionalni PR tim koji će ga plasirati umjesto vas. Međutim, zasigurno da će vremenom vrijednost ovog tokena biti višestruko uvećana kako popularnost projekta bude rasla.


ALTCOIN SA POTENCIJALOM 10X - 100XIako je Telos blockchain uveliko podcijenjen, trgovci i ulagači trebali bi obaviti temeljnu analizu prije nego ulože svoj novac. Kripto tržište je  nestabilno i vrlo špekulativno, a to znači da je i vrlo nepredvidljivo.Comments

Popular posts from this blog

Top 5 Books to Learn About Cryptocurrency

Physical Gold Bitcoin Coin With Realistic Details

Montenegrin Gothic Bold - Free Font by XAL