Top 2 NFT Kriptovalute za ulaganje

 

Najprofitabilnije NFT Kriptovalute za Ulaganje (10x -100x)NFT-ovi su brzinom svjetlosti zauzeli kripto svijet i sada uvlače sve u svoju orbitu: sport, umjetnost, muzika, nekretnine, igre — sve se tokenizira i trguje, a digitalna rijetkost je arbitar vrijednosti. NFT-ovi su momentalno najuzbudljivija vertikala u kripto - ali su i jedna od najzastrašujućih. Za početnike koji žude za nabavkom najnovije kripto kolekcionarske imovine, dobijanje NFT-a nije lagan posao. Zahtijeva znanje, sposobnost procjenjivanja digitalne umjetnosti, djelovanje na nelikvidnom tržištu, strpljivo čekanje u redu za serije ograničenih izdanja i prečesto odlazak praznih. 

S druge strane, isto tako, postoji ne mali broj ljudi koji tretiraju digitalnu umjetnost, digitalno kolekcionarstvo kao besmislicu. Ipak, to neće usporiti progresiju NFT-a, a treba imati sluha za savremena kretanja. Jasno da se umjetnost ne prihvata ako nije u dovoljnoj mjeri poslušna, ako iritira.  


Velika umjetnost nije jeftina. Za kreatore, svako djelo, bilo da se radi o fizickom platnu , digitalnom renderu ili audio zapisu, ima velike troskove u pogledu vremena, energije, materijala i objavljivanja.


Što je "Blind boxes" (BLES), što je BLES token?

"Blind boxes" je prilika za kolekcionare da otriju i posjeduju rijetku digitalnu imovinu novih talentovanih i establiranih NFT kreatora.

Za digitalne kreatore, to je prilika da prikazu svoj rad siroj publici, podizuci svoju reputaciju i otvarajuci potencijal za vecu prodaju u buducnosti. Koristeći pametne ugovore, protokol Blind Boxes će automatski dodijeliti prihod umjetnicima svaki put kada se njihov rad preproda.

$BLES, izvorni token Blind Boxes-a, kreiran je da ima više uloga – tražeći aktivno učešće kreatora i kolekcionara podjednako, kao i podsticanje zainteresovanih strana da učestvuju u njegovom efikasnom upravljanju, stvarajući tako snažan ekosistem rijetkih digitalnih kolekcionarskih predmeta.

BLES je kotiran na brojnim kripto berzama, za razliku od drugih glavnih kriptovaluta, ne može se direktno kupiti fiat novcem. Međutim, još uvijek možete lako kupiti ovaj coin tako što ćete prvo kupiti Bitcoin, ETH, USDT, ili Stellar (provizija za transakciju je veoma niska, ispod 0.30$) sa bilo koje velike burze(preporučujem CEX i Binance), a zatim prebaciti na Gate koja nudi trgovinu ovim novčićem. Isto tako, PancakeSwap je takođe opcija za kupvoinu Bles koina.
Što je Wilder World, što je WILD token?

Wilder World je sajber renesansa potaknuta ogromnim tehnološkim inovacijama, impresivan 5D metaverzum izgrađen na Ethereumu.

Wilder World uvodi eksploziju neukrotive kreativnosti sa metaverzumom koji vode svi Wildersi svijeta. Gdje vladaju umjetnost i sloboda. Globalna umjetnička galerija u proširenoj stvarnosti. Revolucionarni decentralizovani NFT Marketplace. Wilder World je platforma koju su izgradili umjetnici, za umjetnike.

Gradi infrastrukturu za kreativne potrage uzdižući digitalnu umjetnost u 3D metaverse. Prihvataju, čuvaju najprestižniju 3D umjetnost dostupnu na planeti dok pružaju likvidno NFT tržište sa omogućenim web3.

Wilder World okuplja vrhunske svjetske umjetnike kako bi sarađivali na pričama, likovima, pejzažima i okruženjima, gradeći metaverzum koji je daleko ambiciozniji nego što bi bilo koji umjetnik mogao stvoriti sam.

Njihova filozofija je jednostavna: privući najbolje talente za 3D digitalnu umjetnost na svijetu i stvoriti najrjeđi sadržaj na svijetu.

Wilder World je decentralizovana, otvorena i u potpunosti zasnovana na blokčejnu organizacija kojom upravlja zajednica.

Moćna decentralizovana tehnologija omogućava članovima Wilder World-a da kreiraju, otkrivaju, sakupljaju i dijele svoja omiljena NFT umjetnička djela putem njihove globalne umjetničke mreže. Wilder World DAO (Decentralizovana Autonomna Organizacija) koristi tehnologiju koju pokreće  zero.io , brz, siguran i skalabilan peer-to-peer aplikacijski protokol, sljedeća generacija višelančane infrastrukture izgrađene na vrhunskoj blockchain tehnologiji koja omogućava ekonomiju nove vrste i interoperabilne ekosisteme za industriju video igara.

$WILD Token, DAO/token upravljanja, je u vlasništvu zajednice i koristi se za podsticanje rasta mreže

Sve transakcije na Wilder Worldu koriste token $LOOT 

$LOOT rezerva raste kako korisnici i transakcije rastu.

 

$WILD token možete kupiti na sljedećim mjenjačnicama: 

Gate 

KuCoin 


Odricanje Od Odgovornosti / Disclaimer : stavovi i komentari iznijeti u ovom članku odražavaju lično mišljenje autora, a sve informacije iz ovog članka su javno dostupne, preuzete sa različitih izvora.

Sve investicione strategije i investicije uključuju rizik od gubitka, uključujući mogući gubitak svih uloženih iznosa. Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ništa sadržano na ovoj web stranici ne smije se tumačiti kao investicijski savjet.
Ja nisam finansijski savetnik.
Kripto tržište je rizično, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.
Ukoliko želite da trgujete kriptovalutama dobro se informišite prije ulaganja, napravite sopstvene analize i donesite odluke. Uložite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite.
Investitori bi trebali konsultovati svog finansijskog savjetnika prije ulaganja u kriptovalute.

Comments

Popular posts from this blog

Top 5 Books to Learn About Cryptocurrency

Physical Gold Bitcoin Coin With Realistic Details

Montenegrin Gothic Bold - Free Font by XAL